HUSK: Åben Sportsby for alle interesserede lørdag den 23. februar 2019 kl. 09.00 – 17.00.

Holbæk Kommune har udmeldt den 7. maj 2019 som ibrugtagning af Holbæk Sportsby. Lige i øjeblikket er de tekniske installationer ved at blive færdiginstalleret, hvorefter en proces med indkøring af ventilation, CTS, brand etc. pågår. Håndværkerne arbejder hårdt på at blive helt færdige. Det er vigtigt for os alle, at sikkerhed og tekniske installationer fungerer, som det skal, inden vi åbner officielt. Alle arbejder på at Holbæk Sportsby kan blive taget i brug så hurtigt som muligt.

Åben Sportsby lørdag den 23. februar 2019

Holbæk Sportsby inviterer alle interesserede til Åben Sportsby for tredje gang siden rejsegildet den 14. september 2017.

Lørdag den 23. februar 2019 kl. 09.00 – 17.00 åbnes dørene, og det bliver muligt for de besøgende at konstatere status på byggeriet. Det seneste Åben Sportsby blev holdt den 1. september 2018 med overvældende stor deltagelse og udfordringer med kødannelser på tilkørselsvejene. ”Vi håber, at vi, med den væsentlig længere ”åbningstid” lørdag den 23. februar, undgår alt for lange bilkøer og udfordringer med parkering” udtaler Direktør Carsten Damgaard, og forsætter: ”Vi glæder os til at vise Holbæk Sportsby frem, og håber, at mange vil sætte tid af til at besøge os”.

Der bliver mulighed for at besigtige alle dele af Holbæk Sportsby – dog vil nogle af sportsgulvene være afspærret, da de ikke må betrædes med udendørs fodtøj, men alle faciliteterne kan opleves. Hvis vejret tillader det, vil det også være oplagt med en spadseretur i det afvekslende landskab omkring Holbæk Sportsby, hvor de mange udendørs idrætsfaciliteter er fordelt.

Selve bygningen Holbæk Sportsby er ca. 23.000 etagemeter med et grundareal på ca. 17.000 m2. Hele arealet Holbæk Sportsby strækker sig over ca. 47 hektar, svarende til omkring 66 fodboldbaner.

I forbindelse med besøget i Holbæk Sportsby vil det være muligt at købe kaffe og andre drikkevarer.

For yderligere information:

Direktør Carsten Damgaard

Tlf. 2271 2017

 

 

Første F&B Chef i Holbæk Sportsby er fundet

Den meget vigtige post som F&B Chef – Food & Beverage – i Holbæk Sportsby er, efter en
rekrutteringsproces, nu fundet. Bestyrelsen i Fonden Holbæk Sportsby pegede i enighed på Svend Rinken, der for mange er et kendt ansigt i Holbæk. Svend tiltræder officielt den 1. januar 2019.

Svend Rinken udtaler: ”At blive den første F&B Chef i Holbæk Sportsby er mit drømmejob. Jeg har flere gange startet virksomhed op – Holbæk Sportsby er bare så spændende at jeg bare MÅTTE gøre det igen ”.

Svend Rinken er ansat i Holbæk Sportsby A/S.

Rinken har en lang karriere inden for branchen. Svend begyndte som kokkeelev tilbage i 1975, og har siden været kok og hotelmanager hos DFDS, indtil han begyndte som restauratør i Langtved Færgekro i 1985 og indtil denne legendariske kro brændte i 2009. Siden er hverdagen gået med at drive kantiner og catering.

Direktør Carsten Damgaard: ”Jeg er utrolig glad for, at valget faldt på Svend Rinken, og jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet. Café/ Restaurant i Holbæk Sportsby bliver en særdeles vigtig medspiller i det at give alle gæsterne den bedste oplevelse. Svend har erfaringen og den faglige dygtighed til at løfte denne opgave”.

Svend Rinken er også involveret som frivillig bl.a. som medlem af hovedbestyrelsen for Det Danske Kokkelandshold, og som leder i Tuse Bjerg Gruppe hos KFUM spejderne.

”Vi skal servere sund mad med omtanke i Holbæk Sportsby. Vi skal tilbyde produkter, som alle de mange forskellige gæster ønsker at købe lige fra idrætsudøveren, der ønsker en lækker sportsbolle til virksomheden der ønsker forplejning i form af tallerkenservering og gourmetmad. Det hele til priser, så alle kan være med. Og så skal det også være muligt at købe Dagens Ret – også med hjem efter træningen” fortsætter den kommende F&B Chef Svend Rinken.

Svend Rinken skal selv være aktiv i køkkenet, og nu igangsættes processen med at rekruttere yderligere en kok og to catere.

 


På det ene foto ses Svend Rinken, og på det andet flankeres Svend af Driftschef Anders Rosairus til venstre og Økonomichef Peter Burchardt til højre.

 

 

For yderligere information:

Carsten Damgaard
Direktør
Tlf. 2271 2017

 

Svend Rinken
F&B Chef
Tlf. 2811 7050

Thomas Friis ansat i Holbæk Sportsby

Thomas Friis, 48 år, er ansat som Teknisk Serviceleder i svømmecentret i Holbæk Sportsby med tiltrædelse den 1. februar 2019. Thomas er p.t. ansat i den nuværende Holbæk Svømmehal med meget sammenlignelige arbejdsopgaver, og har erfaring med jobbet siden maj 2005, så det er en rutineret herre, vi får med ombord, og det er vi rigtig glade for.

Thomas bor i Holbæk sammen med sin kone og børn. Thomas er uddannet livredderdommer, og vil således også kunne uddanne kommende livreddere i Holbæk Sportsby.

 

VELKOMMEN til Thomas

Søren Orla er ny kollega

Velkommen til 54 årige Søren Orla Fried Pedersen, som netop er ansat i Holbæk Sportsby til at udføre de mange opgaver med drift, vedligehold, rengøring og meget andet. Søren Orla er p.t. halinspektør i Holbæk Stadionhal, som jo lukker, når Holbæk Sportsby åbner. Med mere end 7 års erfaring fra jobbet i Stadionhallen kommer Søren Orla med en vigtig og god erfaring, som direkte kan bruges i Holbæk Sportsby. Søren Orla bor med sin kone i Holbæk – Søren Orla er holbækker – og har igennem mange år været frivillig i foreningslivet. Søren Orla tiltræder den 1. februar 2019, og refererer til Driftschef Anders R. Rosairus. Vi glæder os til et langvarigt og godt samarbejde. VELKOMMEN ombord Søren Orla.

Vi søger livreddere

Har du lyst til at blive en del af vores livredderteam i Holbæk Sportsby? Holbæk Sportsby tilbyder et fantastisk svømmecenter med 50 mtr. bassin, familiebassin, børne- og legebassin, wellnessbassin og varmtvandsbassin. Her ud over får vi en dejlig sauna. I det hele taget kan vi tilbyde et svømmecenter, der siger ”spar to” til, hvad man ellers oplever mange steder. Vi får brug for en del livreddere til den offentlige åbningstid, så har du lyst, så klik på fanen ”Ledige stillinger” øverst på denne side og søg via linket, der kommer frem. Som livredder skal du deltage i vagtplanerne og ud over det at være livredder, skal du også være indstillet på at deltage i rengøring af svømmecentret. Er du ikke uddannet livredder, tilbyder vi dig denne uddannelse, som du skal bestå inden, du kan begynde jobbet. Du skal også gennemføre et førstehjælpskursus, som Holbæk Sportsby arrangerer.

Fællesskab, Samarbejde, Bevægelse og sundhed er nøgleværdierne i Holbæk Sportsby. Din indstilling til jobbet er meget vigtig. Du skal synes, det er sjovt at hjælpe og samarbejde på kryds og tværs, og du skal være indstillet på at servicere og hjælpe vores mange gæster til den bedste oplevelse hver dag, så de får lyst til at komme igen og gæsterne anbefaler Holbæk Sportsby til venner og familie. Vi forventer at åbne for offentlig adgang den 22. februar 2019.

Er du interesseret, eller kender du nogen, der kan have interesse, så glæder vi os til at modtage spændende ansøgninger.

Velkommen til Anette Dziegiel

Anette, 59 år er, ligesom Camilla, netop blevet ansat i Receptionen, Informationen, Administrationen i Holbæk Sportsby, og tiltræder officielt den 1. februar 2019. Anette har mange års erfaring fra flere sammenlignelige jobs – senest som lejrchef sammen med sin mand i Holbæk Fjord Camping. Anette bor i Holbæk. Glæd dig til at blive modtaget af Anette, når du kommer ind i Holbæk Sportsby.

Vi glæder os til et rigtig godt samarbejde.

Velkommen til Camilla Holmegaard

Camilla Holmegaard, 25 år, er netop blevet ansat i Receptionen/ Informationen/ Administrationen i Holbæk Sportsby. Camilla bor sammen med sin kæreste i Holbæk, og har allerede stor erfaring med arbejdet i en reception og administration. Med Camillas spændende kompetencer inden for arbejdet med Sociale Medier og hjemmesider, ser vi frem til at byde Camilla velkommen ombord med start den 1. januar 2019.

Glæd dig til at møde Camilla når du træder ind af døren i Holbæk Sportsby.

Første vand i det store bassin

Lørdag den 10. november 2018 kl. 12.00 blev der drejet på hanen, så det allerførste vand kunne plaske i det imponerende 50 meter bassin i svømmecentret i Holbæk Sportsby. Det blev et STORT og HISTORISK øjeblik, som selvfølgelig også blev filmet efter alle kunstens regler.

På et af billederne ses Lars Langkjær fra leverandøren Danske Idræts Svømme Haller og Direktør i Holbæk Sportsby Carsten Damgaard. De fik fornøjelsen af at være de første, der fyldte vand i bassinet. På det andet billede ses en gruppe fra Holbæk Svømme Klub, der med lige så stor begejstring også fik lov til at fylde de første dråber vand i.

Det vurderes at tage en uges tid at fylde de ca. 3 millioner liter vand i 50 meter bassinet. Vandpåfyldningen kører i døgndrift.

Følg også med på Sportsbyens Facebook side, hvor flere billeder og videoer bliver lagt op de kommende dage.

 

  

Holbæk Sportsby søger chef for Café/ Restaurant

Holbæk Sportsby åbner inden for kort tid med blandt andet en Café og Restaurant, der skal tilbyde alverdens lækkerier til alle de mange kommende gæster i Sportsbyen. Driften af Café/ Restaurant bliver en opgave for Holbæk Sportsby A/S. Processen med at søge den kommende chef – også kaldet F&B ansvarlig – er netop begyndt.

Læs hele pressemeddelelsen her