Byggeriet af Holbæk Sportsby er i god fremdrift

I denne uge 31 begyndte montering af stålet til den kommende Multihal, som indeholder to håndboldbaner og tilskuerpladser. Det er nu en endnu mere imponerende bygning at se og fornemme, og montering af Mulithallen forventes afsluttet i denne uge. Om et par uger følger monteringen af Badminton Centret med 8 badmintonbaner og derefter følger det imponerende Svømmecenter, hvorefter Holbæk Kommunes Sundhedscenter står for tur som den sidste del af selve bygningen.

 

I Multihallen vil der til daglig blive dyrket idræt i to haller. Børn og unge som ældre vil dyrke deres idræt og dele gode oplevelser sammen. Hallen kan med lethed omdannes til én stor ”Arena” med mulighed for de større og internationale sportsbegivenheder. Med Multihallen får vi mulighed for at tilbyde oplevelser – f.eks. koncerter og teateropsætninger – i en størrelsesorden, Holbæk ikke hidtil har kunnet tilbyde.

 

Ved et besøg i området – uden for indhegningen – kan man tydeligt se og fornemme bygningens størrelse og udformning. Indtrykket bliver endnu mere intenst, når Badminton Centret, Svømmecentret og Sundhedscentret er monteret med stål.

 

Åbning og ibrugtagning af Holbæk Sportsby bliver senest den 1. januar 2019.

 

 

Bestyrelsen Fonden Holbæk Sportsby